Castelvetro Always Beige
Castelvetro Always Antracite
Castelvetro Always Grigio
Always Antracite

Castelvetro Always

De Castelvetro Always serie is een van de laatste series van Castelvetro. Castelvetro heeft bij de productie van de Castelvetro Always prachtig gebruik gemaakt van verschillende kleurverschillen binnen één serie, waarvan het resultaat uiteindelijk een buitengewoon goede nabootsing van de uitstraling van natuursteen is, waarbij zeker rekening gehouden wordt met behoud van kwaliteit.

Uitstraling Castelvetro Always

De print op de Castelvetro Always is ook zeer gevarieerd, waardoor de vloer zeker niet saai op het oog zal vallen. Door de gevarieerde printen op de tegel, is elke tegel van de Castelvetro Always uniek.
Always neemt de kenmerken van natuursteen fraai en detaillistisch over. Hierdoor geeft Always het gevoel van echt natuursteen, maar dan met alle voordelen van keramiek!

Castelvetro Always buitentegel

Castelvetro Always kan voor zowel binnen als buiten worden gebruikt. Hierdoor kan deze fraaie natuursteen nabootsing ook voor een natuurlijk effect op bijvoorbeeld een terras of veranda zorgen!

Meer informatie?

Keramische Buitentegels is samen met Regge Tegels & Vloeren directe importeur van Castelvetro. Zoekt u naar meer informatie over (Castelvetro) tegels?  Kijk dan ook eens op Castelvetro tegels of op Regge Tegels & Vloeren

De Castelvetro Always is te verkrijgen in de kleuren:

Castelvetro Always Bianco
Castelvetro Always Beige
Castelvetro Always Corda

Castelvetro Always Grigio
Castelvetro Always Antracite

De Castelvetro Always series zijn verkrijgbaar in de afmetingen:

80×80 cm, 60×60 cm, 40×40 cm.

Bovendien is de Castelvetro Always serie te verkrijgen in 2 formaten mozaïek, en in Muretto (wandstroken), waardoor uw keuzemogelijkheid alleen maar vergroot wordt.

Menu