Castelvetro Aequa Nix
Castelvetro Aequa Silva
Castelvetro Aequa Tur
Naturae Cirrus
Naturea Castor

Castelvetro Naturae/Aequa

Castelvetro Naturae Aequa keramisch parket

Keramisch parket outdoor van Castelvetro is een absolute topper in ons assortiment. Castelvetro tegels heeft zichzelf overtroffen in het perfect evenaren van een echte houten vloer.

Aequa van de Italiaanse fabriek Castelvetro is de absolute topper op dit moment in keramisch parket. Castelvetro Aequa is niet voor niets de meest verkochte houtlook keramisch tegels van dit moment! Castelvetro Aequa tegels hebben een waanzinnig mooie houtlook wat haast niet van echt te onderscheiden is.

Castelvetro Naturae Aequa buitentegel

Aquea serie keramisch parket is verkrijgbaar in zowel warmere en koelere tinten, zodat deze perfect kan aansluiten op de rest van uw omgeving. Keramisch parket outdoor zien we steeds meer op terrassen of onder overkappingen. Ook langs uw zwembad geeft het een prachtig effect. Castelvetro Aequa maakt uw terras af. De uitstraling van hout, met de vele voordelen van keramiek.

Meer informatie?

Keramische Buitentegels is samen met Regge Tegels & Vloeren directe importeur van Castelvetro. Zoekt u naar meer informatie over (Castelvetro) tegels?  Kijk dan ook eens op Castelvetro binnentegels of op Regge Tegels & Vloeren

De Castelvetro Naturae/Aequa is te verkrijgen in de kleuren:

Castelvetro Naturae/Aequa Castor
Castelvetro Naturae/Aequa Cirrus
Castelvetro Naturae/Aequa Nix

Castelvetro Naturae/Aequa Silva
Castelvetro Naturae/Aequa Tur

De Castelvetro Naturae/Aequa is te verkrijgen in de afmetingen:

13,3×80 cm, 20×80 cm, 30×120 cm

Menu