• null

    Castelvetro Tegels

Castelvetro Tegels richt zich voornamelijk op het maken van keramische tegels met een hoogwaardige uitstraling en design. Deze keramische tegels worden gemaakt met de nieuwste technologieën. Dit garandeert dat elke tegel uniek is, zonder monotone herhalingen waardoor elke ruimte levendig oogt. Dit gecombineerd met oog voor de laatste en modernste trends, zorgt voor een uniek aanbod aan tegels, waaraan Castelvetro de goede naam aan te danken heeft.

De fabriek van Castelvetro ligt nabij het gelijknamige en karakteristieke plaatsje Castelvetro. Aan dit plaatsje is goed de Italiaanse bouwstijl, en het daarbij horende schoonheidsideaal te zien, wat zeker ook terug te zien is in de keramische tegels van Castelvetro. De focus ligt bij Castelvetro op het design van de tegels, maar daarbij zeker niet te vergeten een hoogwaardige kwaliteit te leveren. Ook staan de keramische tegels van Castelvetro er om bekend dat ze de natuurlijke uitstraling van hout of natuursteen goed naar voren brengen. Castelvetro blijft zoeken naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de vraag van de consument, en de hier bijhorende kwaliteit.

Castelvetro Buitentegels

Castelvetro buitentegels brengen charme, design en kwaliteit met zich mee. Perfect om elke (buiten) ruimte van de uitstraling die u zoekt te voorzien! Door de ruime keus zit er voor elke consument wel een keus in de collecties van Castelvetro buitentegels.

Castelvetro (buiten)tegels kopen?

Keramische Buitentegels is een directe importeur van Castelvetro tegels. Hierdoor kunnen wij de tegels van Castelvetro aanbieden tegen een scherpe prijs. Vraag hiervoor direct een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. U bent ook altijd welkom bij ons in de showtuin om inspiratie op te doen.

Zoekt u naar (Castelvetro) binnentegels  Kijk dan ook eens op Castelvetro binnentegels of op Regge Tegels & Vloeren

Castelvetro is een vooruitstrevende tegelfabrikant die innovatie, design en kwaliteit tot in perfectie combineert!

Onze series

Staat de serie van Castelvetro die u zoekt hier niet tussen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Menu