Castelvetro Quartz Stones

Castelvetro Quartz Stones zijn keramische (buiten)tegels die de uitstraling weergeven van kwartsiet natuursteen. Kwartsiet natuursteen staat bekend om de vele variatie qua kleurschakeringen en oneffenheden die verwerkt zijn in het oppervlak. Castelvetro heeft deze kenmerken tot in detail overgenomen, en omgezet in de Quartz Stones collectie.

Quartz Stones 2 cm collectie

Het kwartsiet natuursteen wordt met de Quartz Stones weergegeven in hoogwaardig keramiek. De collectie heeft een 10 mm dikke binnenafwerking, en een 20 mm oftewel 2 cm dikke buitenafwerking. Door deze verschillende diktes kan kwartsiet uitstraling voor binnen en buiten worden gebruikt samen met de voordelen van hoogwaardig keramiek. De 2 cm collectie voor buiten is verkrijgbaar in 3 kleurvariaties. Deze kleurvariaties zijn gekozen omdat de variaties passen bij het originele natuursteen. De buitentegels zijn daarbij verkrijgbaar in 2 afmetingen.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over de Castelvetro Quartz Stones? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag voor een scherpe totaalprijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Of klik hier voor meer informatie over Castelvetro binnentegels.