Castelvetro Fusion

De Castelvetro Fusion serie is een van de nieuwste series binnen de collecties van Castelvetro. Aan de Fusion is goed de vooruitstrevende blik van Castelvetro af te lezen, deze tegel is namelijk geproduceerd met de nieuwste technologie op het gebied van keramische tegels.

Castelvetro Fusion buitentegel

De 2CM versie van Fusion is speciaal geproduceerd voor buiten ruimtes. Deze 2CM heeft een hogere weerstand en is gemakkelijker te verwerken dan de binnenversie.

In de Castelvetro Fusion 2CM is door middel van deze nieuwe technologie de uitstraling van zowel natuursteen als cement verwerkt en blijft elke tegel uniek en natuurgetrouw. De Castelvetro Fusion2CM is te verkrijgen in 4 kleuren, waardoor uw keuzemogelijkheid vergroot wordt, en de kans groter is dat uw perfecte tegel hier tussen zit.

De uitkomst van al deze combinaties is fraai: Een unieke, moderne keramische tegel.

Meer informatie over de Fusion?

Keramische-buitentegels.nl kan u voorzien in een scherpe prijs samen met bijpassend advies voor de Fusion collectie. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showtuin. Heeft u een vraag? Dan kunt u deze altijd stellen via de chat op onze website, of contact met ons opnemen.

De Fusion heeft ook een binnenvariant, klik hier voor de Castelvetro Fusion binnentegel.

De Castelvetro Fusion 2CM is te verkrijgen in de series:

Fusion Antracite
Fusion Tortora

Fusion Piombo
Fusion Cemento

De Fusion 2CM is te verkrijgen in de afmetingen:

40×80 cm, 60×60 cm

Klik hier voor de kleuren en afmetingen van de binnenvariant van deze collectie.