Castelvetro Deck Concept

De Castelvetro Deck Concept is onderdeel van de Concept collectie van Castelvetro tegels. De Concept collectie geeft drie verschillende materialen, Natuursteen-, beton en houtlook weer in dezelfde 7 kleurvariaties.

Deck Concept collectie

De Deck Concept is het onderdeel van de Concept collectie dat de natuursteenlook weergeeft. Met opvallende ader- en kleurschakeringen die horen bij natuursteen wordt er een niet van echt te onderscheiden natuursteenlook neergezet in de vorm van hoogwaardig keramiek. Deck Concept is verkrijgbaar in de 7 kleurvariaties van de Concept collectie, en in het formaat 40×120 cm.

Deck Concept 2 cm buitentegel

De Deck Concept 2 cm is de buitenvariant van de natuursteenlook die de Deck Concept weergeeft. Met de 2 cm variant kunnen deze natuursteenlook dus ook buiten worden verwerkt, in de voordelen van hoogwaardig keramiek. Ook kunt u met deze mogelijkheid zowel binnen als buiten deze collectie buitentegels verwerken.

Meer informatie?

Zoekt u meer informatie over deze collectie? Neem dan contact met ons op, of vraag voor een scherpe totaalprijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Uiteraard bent u ook welkom bij ons in de showtuin.

Of bent u op zoek naar Castelvetro binnentegels?

De Deck Concept is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen:

Deck Concept White
Deck Concept Black
Deck Concept Brown
Deck Concept Dark Grey

Deck Concept Ivory
Deck Concept Lightgrey
Deck Concept Muddy

Afmetingen:

40×120 cm