Castelvetro Always

De Castelvetro Always serie is een van de laatste series van Castelvetro tegels. Castelvetro heeft bij de productie van de Always prachtig gebruik gemaakt van verschillende kleurverschillen binnen één serie, waarvan het resultaat uiteindelijk een buitengewoon goede nabootsing van de uitstraling van natuursteen is, waarbij zeker rekening gehouden wordt met behoud van kwaliteit.

De print op de Always is ook zeer gevarieerd, waardoor de vloer zeker niet saai op het oog zal vallen. Door de gevarieerde printen op de tegel, is elke tegel van de Always uniek.
Always neemt de kenmerken van natuursteen fraai en detaillistisch over. Hierdoor geeft Always het gevoel van echt natuursteen, maar dan met alle voordelen van keramiek!

Castelvetro Always buitentegel

Castelvetro Always kan voor zowel binnen als buiten worden gebruikt. Hierdoor kan deze fraaie natuursteen nabootsing ook voor een natuurlijk effect op bijvoorbeeld een terras of veranda zorgen!

Meer informatie over de Always?

Wilt u meer informatie over de Always collectie? Neem dan gerust contact met ons op, of kijk voor meer informatie op de pagina van de Castelvetro Always binnentegel. Wilt u direct een scherpe prijs ontvangen voor deze collectie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

De Always kleuren en afmetingen

Always Beige
Always Corda

Always Grigio
Always Antracite

De Castelvetro Always series zijn verkrijgbaar in de afmetingen:

80×80 cm, 60×60 cm, 40×40 cm.

Bovendien is de Castelvetro Always serie te verkrijgen in 2 formaten mozaïek, en in Muretto (wandstroken), waardoor uw keuzemogelijkheid alleen maar vergroot wordt.

Benieuwd naar de afmetingen en kleuren voor de binnenvariant? Klik dan hier.