Castelvetro Aequa

Keramisch parket outdoor van Castelvetro is een absolute topper in ons assortiment. Castelvetro tegels heeft zichzelf overtroffen in het perfect evenaren van een echte houten vloer met de Aequa collectie.

Aequa van de Italiaanse fabriek Castelvetro is de absolute topper op dit moment in keramisch parket. Castelvetro Aequa is niet voor niets de meest verkochte houtlook keramisch tegels van dit moment! Aequa tegels hebben een waanzinnig mooie houtlook wat haast niet van echt te onderscheiden is.

Castelvetro Aequa buitentegel

De Aequa serie keramisch parket is verkrijgbaar in zowel warmere en koelere tinten, zodat deze perfect kan aansluiten op de rest van uw omgeving. Keramisch parket outdoor zien we steeds meer op terrassen of onder overkappingen. Ook langs uw zwembad geeft het een prachtig effect. De Aequa maakt uw terras af. De uitstraling van hout, met de vele voordelen van keramiek.

Meer informatie?

Wilt u direct een scherpe prijs weten voor de Aequa buitentegel? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom eens langs bij ons in de showtuin om inspiratie op te doen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Deze tegel heeft ook een binnenvariant. Ga dan naar de pagina van de Castelvetro Aequa binnentegel

De Aequa kleuren en afmetingen

Aequa Castor
Aequa Cirrus
Aequa Nix

Aequa Silva
Aequa Tur

De Castelvetro Aequa is te verkrijgen in de afmetingen:

13,3×80 cm, 20×80 cm, 30×120 cm

Benieuwd naar de kleuren en afmetingen voor de binnenvariant van deze serie? Klik dan hier.