Trust Ivory
Trust Copper
Trust Titanium
Trust Lastra Silver
Trust Lastra Gold

Atlas Concorde Trust

De keramische buitentegel geïnspireerd door de luxeuze uitstraling van metalen en edelmetalen. Deze tegel straalt de rauwe kleur uit van de natuurlijke elementen, fijn afgewerkt met subtiele textuurwisselingen. Met de Lastra afwerking van de Atlas Concorde Trust, kan deze prachtige collectie ook gebruikt worden voor buitenruimtes.

Edelmetaal is vanouds erg populair in diverse vormen. De luxueuze kleuren van edelmetaal zijn nu ook beschikbaar in de vorm van keramische tegel voor buiten en voldoet aan de strenge eisen die hier aan verbonden zijn.

Atlas Concorde Trust Lastra buitentegel

Atlas Concorde Trust Lastra maakt op speelse wijze gebruik van minuscule kleurvariaties. In de tegels creëert Atlas Concorde een keramische tegel met de woeste aantrekkingskracht van de meest kostbare steengroeve stenen.

De 20 mm variant van deze 20 is speciaal geproduceerd voor buiten ruimtes, deze tegel is gemakkelijk te leggen en heeft een hoge weerstand.

Trust buitentegel kopen?

Keramische-buitentegels.nl kan de Trust (buiten)tegel leveren tegen een zeer scherpe prijs. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. U bent ook altijd welkom bij ons in de showtuin om inspiratie op te doen.

Klik hier voor meer informatie over Atlas Concorde tegels. 

De Trust kleuren en afmetingen

Trust Gold Lastra
Trust Silver Lastra
Trust Titanium Lastra

Trust Ivory Lastra
Trust Copper Lastra

De Trust is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm, 45×90 cm, 60×120 cm

De Trust Lastra 20 mm is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 45×90 cm, 60×60 cm, 30×120 cm

Menu