Seastone Black
Seastone Grey
Seastone White
Seastone Greige

Atlas Concorde Seastone

De inspiratie voor Atlas Concorde Seastone is gehaald uit enkele natuurlijke hardstenen. De Seastone is, gericht op deze natuurlijke hardstenen, zeer detaillistisch ontworpen en geproduceerd, zodat er een perfecte natuursteen-look zit in de Atlas Concorde Seastone. Door de goede nabootsing van het natuurlijke hardsteen, is er een keramische tegel uit ontstaan met een strakke, pure maar ook moderne look.

Atlas Concorde Concorde Seastone Lastra buitentegel

Een groot voordeel van Seastone is dat de tegel verkrijgbaar is met een anti-slip laag, ideaal voor extra veiligheid in natte ruimtes. Deze tegel is door de speciale 2 cm uitvoering, ook voor buitenruimtes te gebruiken. Extra variatie in de keuze dus!

Zoekt u een prachtige tegel voor uw buitenruimte, maar wilt u niet alle ongemakken van natuursteen? Dan is de Atlas Concorde Seastone, de perfecte uitkomst. Zo is deze tegel slijt- en krasvast, behoudt de tegel kleur en behoeft de tegel weinig onderhoud. Optimaal genieten voor minimale inspanning!

De Concorde Seastone heeft 5 verschillende tinten, waardoor er een goede kans is dat uw smaak perfect uit te drukken is in deze tegel.

Seastone kopen bij Keramische-buitentegels.nl

Heeft u interesse in de Seastone (buiten)tegels? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs te ontvangen, of neem voor meer informatie contact met ons op. Wilt u inspiratie op doen? Dan bent u altijd welkom bij ons in de showtuin.

De Seastone Lastra is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Kleuren:

Seastone White Lastra
Seastone Sand Lastra
Seastone Greige Lastra
Seastone Black Lastra
Seastone Grey Lastra

De Seastone Lastra is te verkrijgen in de afmetingen:

60X60 cm.

De afmetingen en kleuren van de Seastone binnentegel kunt u hier vinden.

Menu