Atlas Concorde Mark Glans
Atlas Concorde Mark
Mark Chrome Mark Graphite
Mark Gypsum, Mark Chrome, Mark Graphite

Atlas Concorde Mark

Atlas Concorde Mark tegels hebben zich laten inspireren door de esthetische vormen van de natuur en metaal. Deze combinatie maakt deze tegelserie uniek in haar mogelijkheden. Een stoere maar verfijnde keramische buitentegel.

Atlas Concorde staat al jaren bovenaan de lijst op gebied van keramiek! Dus wanneer u kiest voor dit dit merk kiest u voor kwalitatief hoogwaardige keramiek.

Mark Lastra buitentegel

Atlas Concorde Mark tegels zijn een combinatie van dikke terras tegels en de voordelen van porcellanato. De tegels zijn zowel binnen als buiten bruikbaar en kunnen toegepast worde op droge vloeren, gras, gravel of zand. De tegels zijn onder andere bruikbaar voor terrassen, stoepranden, trappen en zwembaden.

De buitentegels van het assortiment van Atlas Concorde zijn onderdeel van de Lastra collectie. Door gebruik te maken van hoogwaardige productietechnieken maakt Atlas Concorde buitentegels van hoogwaardige kwaliteit. Deze kwaliteit is terug te vinden in de uitstekende kenmerken van de tegels, die voldoen aan de eisen die gesteld worden aan keramische buitentegels. De tegels hebben een hoge weerstand tegen de natuurlijke elementen en zullen lang hun prachtige uitstraling behouden.  De 20 mm variant van deze tegel is speciaal geproduceerd voor buiten ruimtes, deze tegel is gemakkelijk te leggen en heeft een hoge weerstand.

Interesse in de Mark (buiten)tegel

Keramische-buitentegels.nl kan de Mark Lastra serie aanbieden tegen en scherpe prijs. Benieuwd naar deze prijs? Neem dan contact met ons, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bent u op zoek naar de Mark binnentegels? Klik dan hier voor meer informatie.

De Mark collectie kleuren en afmetingen:

Mark Gypsum
Mark Pearl
Mark Chrome

Mark Clay
Mark Tobacco
Mark Graphite

 

De Atlas Concorde Mark is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 22,5×90 cm, 45×90 cm, 75×150 cm

De Atlas Concorde Mark 20 mm (Lastra) is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm.

Menu