Brave Coke
Brave Pearl Lastra
Brave Grey Lastra

Atlas Concorde Brave

Een oppervlak met uitstraling, rijk aan natuurlijke kenmerken en details en bijna niet te onderscheiden van echt natuursteen. Dit is wat Atlas Concorde Brave allemaal te bieden heeft. Een serie keramische tegels van Atlas Concorde, die met grote precisie en zorgvuldigheid zijn ontworpen en ontwikkeld. Deze extra aandacht is prachtig terug te zien in de prachtige natuurlijke uitstraling van deze tegel, bijvoorbeeld de goed waarneembare natuurlijke structuur die tot in perfectie is overgenomen.

De Brave collectie is ook te verkrijgen voor binnen. Lees hier meer over de Brave binnentegel.

Brave buitentegel

De Atlas Concorde Brave Lastra is de buitenversie van deze collectie keramische tegels. De Brave is te verkrijgen in 5 verschillende shades binnen deze serie. Deze shades variëren van wit tot houtskool, maar ook 3 uiteenlopende variaties op grijs, die samenlopen met de laatste trends binnen de architectuur.

Door de speciale 2 cm uitvoering van Atlas Concorde, is deze tegel voor zowel binnen als buiten bruikbaar.

Zoekt u een tegel om bijvoorbeeld een strakke, moderne look aan uw terras te geven? Dan is het zeker de moeite waard om de Brave te bekijken. Kortom, deze buitentegel is perfect om een moderne, strakke look te creëren met alle voordelen van keramiek inbegrepen.

Interesse in de Brave?

Heeft u interesse in deze collectie buitentegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Of kom gerust langs bij ons in de showtuin om advies te krijgen van onze verkopers.

Brave kleuren en afmetingen

  • Brave Coke
  • Brave Earth
  • Brave Pearl
  • Brave Grey
  • Brave Gypsum
De Brave Lastra is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 45×90 cm, 60×60 cm, 60×120 cm, 120×120 cm

De Brave is ook te verkrijgen voor binnenruimtes. Klik hier voor de pagina van de Atlas Concorde Brave binnentegel.

Menu