Axi Grey Timber
Axi Dark Oak
Axi Brown Chesnut
Axi Golden Oak

Atlas Concorde Axi

Een keramische tegel die duurzaamheid combineert met de natuurlijke uitstraling en het karakter van hout:  Atlas Concorde Axi. Deze levensechte houtlook is gecreëerd door een zorgvuldig ontwerp- en productieproces, waarbij gelet is op het kleinste detail waardoor de houtlook zo perfect mogelijk naar voren treedt. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in knoesten en lijnen die duidelijk waarneembaar zijn tot in het kleinste detail van de Atlas Concorde Axi.

De Axi is er ook als binnen tegel. Klik hier voor meer informatie.

Atlas Concorde Axi buitentegel

Verder is de Atlas Concorde Axi geschikt voor binnen en buiten, waardoor u de vloer door kunt trekken, ideaal dus voor wanneer u een uniform en strak geheel wilt creëren binnen- en buitens huis. Hierbij is Atlas Concorde Axi te leveren met antislip laag, waardoor u niet zo snel zult uitglijden wanneer de tegel nat is. Dit is ideaal voor wanneer u de tegel buiten wilt hebben, maar ook aan te raden is wanneer u de Atlas Concorde Axi wilt gebruiken voor natte ruimtes zoals de douche en keuken.

De 20 mm variant van de Axi is speciaal geproduceerd voor buiten ruimtes, deze tegel is gemakkelijk te leggen en heeft een hoge weerstand.

Een scherpe prijs voor de Axi buitentegel?

Vraag voor een scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op. U bent altijd welkom om inspiratie op te doen bij ons in de showtuin en advies te krijgen van onze verkopers.

De Atlas Concorde Axi is te verkrijgen in de series:

Atlas Concorde Axi Grey Timber
Atlas Concorde Axi Silver Fir
Atlas Concorde Axi White Pine

Atlas Concorde Axi Brown Chestnut
Atlas Concorde Axi Golden Oak
Atlas Concorde Axi Dark Oak

De Atlas Concorde Axi 20 mm (Lastra) is te verkrijgen in de afmetingen:

40×120 cm ; 45×90 cm; 60×60 cm.

De Axi collectie is ook te verkrijgen voor binnenruimtes. Klik hier voor meer informatie over de Axi binnentegel. 

Menu