• null

    Atlas Concorde Tegels

Atlas Concorde tegels zijn van prachtige kwaliteit en geschikt voor zowel binnen en buiten. Stijl en design, gecombineerd, met het nauwlettend in de gaten houden van kwaliteitsbehoud, dat zijn de pijlers waar Atlas voor staat. De Atlas Concorde series bevatten zowel vloertegels als wandtegels om zo de perfecte samenhang te creëren in uw ruimte!

De Atlas Concorde tegels zijn ook fraai voor buitenruimtes. De Atlas Concorde buitentegels hebben een hoge kwaliteit gecombineerd met een fraaie uitstraling. Uitstekend dus om elke buitenvloer van een prachtige uitstraling te voorzien!

Opgericht in 1969, is Atlas de oprichter van de Concorde Group, een van de grootste Italiaanse keramische tegels fabrikanten, zowel binnen Europa als internationaal, een van de leiders op het gebied van technologische vooruitgang, met product en proces innovaties, die een leidende rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van keramische tegels. De focus bij Atlas ligt vooral op stijl en design. Het doel van Atlas is een oplossing te bieden voor alle eisen van consumenten, designers en architecten. Dit in combinatie met technologie zorgt ervoor dat Atlas de behoefte en eisen van de hedendaagse markt goed kan voorzien.

Keramische Buitentegels is een directe importeur van Atlas Concorde. Door de directe contacten met de fabriek kan Regge met een strak schema, en bijpassend advies tot de juiste tegels voor de klant komen. Ook kunnen wij u helpen bij het vervoeren, leggen en verwerken van de tegels. Zo kunt u optimaal genieten met minimale zorgen!

Keramische Buitentegels en Regge Tegels & Vloeren hebben ook Atlas Concorde Tegels voor binnenruimtes. Wilt u hier meer informatie over? Kijk dan eens op de website van Regge Tegels & Vloeren: Atlas Concorde binnentegels of neem een kijkje op Regge Tegels & Vloeren

Atlas Concorde staat voor Italiaans stijl en design gecombineerd met gegarandeerde kwaliteit!

Onze series

Menu