Pietre Naturali Basalto Grigio
Pietre Naturali
Pietre Naturali Crema Europa

Ariostea Pietre Naturali

De Ariostea Pietre Naturali is een ideale oplossing voor betegeling in de buitenomgeving, ontworpen voor zowel commerciële exploitatie als privé-gebruik. De Ariostea Pietre Naturali haalt haar aantrekkingskracht uit de rauwe uitstraling van natuursteen. Deze serie heeft 6 verschillende kleuren die allemaal een andere soort natuursteen weergeven waardoor deze collectie kan worden aangepast naar eigen smaak en wens.

Wilt u meer informatie over (Ariostea) tegels? Kijk dan ook eens op Ariostea binnentegels. 

Ariostea Pietre Naturali CM2

De Pietre Naturali CM2 is de buitenvariant van de Ariostea Pietra Naturali. Hierdoor kan de rauwe en krachtige uitstraling van deze collectie keramische tegels ook gebruikt worden om de gewenste uitstraling aan buitenruimtes te geven.

De Ariostea CM2 tegels zijn zowel eenvoudig te plaatsen als verplaatsen in geval van wijzigingen. Eventuele installaties onder de tegels zijn gemakkelijk bereikbaar ter inspectie. De Ariostea CM2 tegels hebben de afmetingen, eigenschappen en dichtheid die gesteld worden aan outdoor tegels op het gebied van mechanische sterkte, veiligheid en duurzaamheid. De hoge eisen die gesteld worden aan de tegels geven de consument het vertrouwen van kwaliteit.

Interesse in de Ariostea Pietre Naturali CM2?

De scherpste prijs krijgen voor deze serie van Ariostea tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan  Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wilt u een advies van onze verkopers? Kom dan eens langs bij ons in de showtuin.

Ariostea Pietre Naturali kleuren en afmetingen

Kleuren:
– Pietre Naturali Crema Europa
– Pietre Naturali Pietra di Ragusa
– Pietra Naturali Piasentina
– Pietra Naturali Basalto Grigio
– Pietre Naturali Absolute Black

Afmetingen:
60×60 cm, 120×60 cm

Binnenvariant

De Pietre Naturali is ook te verkrijgen voor binnenruimtes. Wilt u hier meer informatie over? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Menu