Ariostea Materie Peltro
Ariostea Materie Fango
Ariostea Materie Diorite
Ariostea Materie Cenere

Ariostea Materie

Ariostea Materie buitentegel is een samenhang van degelijkheid, toegepast in verschillende visuele sensaties. Ariostea Materie heeft voor elke ruimte een stedelijk, stoer en robuust karakter in huis. De beton look zorgt ervoor dat de hedendaagse populaire architectuur in de atmosfeer wordt opgenomen. Door de innovatie binnen in de Ariostea laboratoria is er een grote verscheidenheid van texturen aan het oppervlak

De Ariostea Materie CM2 is de speciale buitenvariant van deze collectie. Hierdoor kan het degelijke karakter van de Materie collectie ook gebruikt worden voor buitenruimtes.

Wilt u meer informatie over (Ariostea) tegels? Kijk dan ook eens op Ariostea binnentegels. 

Ariostea Materie toepassing

Materie CM2 is de speciale buitenversie van deze tegel. Ariostea CM2 Materie High-Tech tegels zijn de ideale oplossing voor externe vloeren, met beoogde gebruik zowel publieke als private. Gemakkelijk te installeren, zeer gemakkelijk voor de inspectie van alle planten en verplaatsbaar snel in geval van veranderingen in houding of veranderingen in het substraat.

CM2 heeft dikte en massa om de prestaties te garanderen van de mechanische weerstand en duurzaamheid vereist door de verschillende situaties die buiten: verhoogde vloer op verstelbare steunen en vaste bestrating oprit met traditionele leggen van chape tot in de emmers of op grind, zand en gras.

Ariostea Materie (buiten)tegels kopen?

Keramische-buitentegels.nl kan de Materie collectie van Ariostea aanbieden tegen een scherpe prijs. Vraag voor de scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. U bent ook altijd welkom bij ons in de showtuin om advies te krijgen van onze verkopers en om inspiratie op te doen.

Ariostea Materie kleuren en afmetingen

Kleuren:

– Materie Fango CM2
– Materie Cenere CM2
– Materie Diorite CM2
– Materie Peltro CM2

Afmetingen Materie CM2:
60×60 cm, 120×60 cm

Mogelijkheden voor binnenruimtes

De Materie tegels zijn ook voor binnen te verkrijgen. Benieuwd naar de mogelijkheden qua kleur en afmeting voor binnenruimtes? Neem dan gerust contact met ons op.

Menu