Legni Tundra
Legni Briccola
Legni Cenere
Legni Briccola
Legni Beige
Ariostea Legni Briccola
Legni Rovere
Legni Rovere Sabbia

Ariostea Legni

Ariostea tegels heeft zichzelf echt overtroffen in het nastreven van keramisch hout met de Ariostea Legni CM2 collectie keramische buitentegels. De noesten en nerven zijn zo natuurgetrouw nagemaakt dat het niet van echt te onderscheiden is. De keramische buitentegels van de Ariostea Legni collectie staan synoniem aan perfectie van imitatie van hout.

Deze keramische houtlook tegels blinken uit in het perfect imiteren van natuurlijk hout. De robuuste, stoere maar wel warme uitstraling van een kwaliteit eiken houten vloer met alle gemakken wat keramiek geeft. In zes prachtige zachte kleuren en twee verschillende afmetingen.

Door de CM2 afwerking van Ariostea, kan de Legni collectie ook gebruikt worden voor buitenruimtes zonder dat er op kwaliteit wordt ingeleverd!

Wilt u meer informatie over (Ariostea) tegels? Kijk dan ook eens op de pagina van Ariostea binnentegels. 

Ariostea Legni CM2 toepassingen

Ariostea Legni CM2 tegels zijn de ideale oplossing voor externe vloeren, met beoogde gebruik zowel publieke als private. Gemakkelijk te installeren, zeer gemakkelijk voor de inspectie van alle planten en verplaatsbaar snel in geval van veranderingen in houding of veranderingen in het substraat.

Ariostea CM2 heeft dikte en massa om de prestaties te garanderen van de mechanische weerstand en duurzaamheid vereist door de verschillende situaties die buiten: verhoogde vloer op verstelbare steunen en vaste bestrating oprit met traditionele leggen van chape tot in de emmers of op grind, zand en gras.

De scherpste prijs voor de Legni?

Direct een scherpe prijs weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. U bent ook van harte welkom bij ons in de showtuin om advies te krijgen van onze verkopers.

Ariostea Legni CM2 kleuren en afmetingen

Kleuren:
– Legni Rovere Tundra
– Legni Rovere Grigio
– Legni Rovere Cenere
– Legni Rovere Sabbia
– Legni Rovere Briccola
– Legni Rovere Impero

Afmetingen:
120×30 cm, 120×60 cm

Binnenvariant

De Legni collectie is ook te verkrijgen voor binnenruimtes. Meer informatie over deze mogelijkheid? Neem dan gerust contact met ons op.

Menu