Woodspace Marrone
Woodspace Tortor
Woodspace Beige

Ragno Woodspace

De Ragno Woodspace is een nieuwe collectie keramische houtlook buitentegels, geïnspireerd op prachtige eikenhouten vloeren, het antieke parket van statige huizen. Door het gebruik van keramiek als materiaal, is de Ragno Woodspace collectie ook nog eens van een extra hoge kwaliteit.

Woodspace collectie 

De kleuren binnen de Woodspace collectie zijn verfijnd en de knopen en aders geven de authentieke uitstraling van hout weer. De collectie geeft door de kleurvariaties verschillende soorten hout weer, waarmee u de Ragno Woodspace collectie kunt aanpassen naar eigen wens.

Woodspace XT20 buitenafwerking

De Woodspace XT20 is de speciale buitenafwerking van de Woodspace collectie. Met de XT20 collectie wordt de authentieke uitstraling van deze collectie weergegeven in een extra sterke 20 mm variant. Hierdoor kunt u buitenruimtes ook verfraaien met een natuurlijke en authentieke houtlook, met alle gemakken van keramiek.

Interesse in de Woodspace XT20?

Heeft u interesse in deze keramische houtlook buitentegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. U bent ook altijd van harte welkom bij ons in de showtuin om inspiratie en advies van onze verkopers te krijgen.

Of kijk hier naar de binnentegels van Ragno. 

De Woodspace XT20 is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Kleuren:
– Woodspace XT20 Marrone
– Woodspace XT20 Tortora
– Woodspace XT20 Beige

Afmetingen:
40×120 cm

Menu