Flag Grey
Flag Gold
Flag Dark
Flag White
Flag Grey
Flag Gold

Castelvetro Flag

Flag van Castelvetro is een op natuursteen gebaseerde keramische tegel. De basis van Flag ligt in lichter leisteen. Het leisteen effect zorgt voor zowel diversiteit als originaliteit binnen de Flag serie.

De Flag houdt de laatste ontwerp trends bij, maar heeft wel een eigen exclusiviteit die de serie uniek maakt. Hiermee geeft de Flag elke ruimte een unieke, natuurlijke uitstraling in de voordelen van keramiek. Door gebruik van een keramische tegel wordt een lange duurzaamheid en een hoge kwaliteit gegarandeerd! Kies met de Flag voor een eenvoudige, natuurlijke uitstraling met een uitzonderlijk hoge kwaliteit!

Castelvetro Flag buitentegel

De Flag is ook als buitentegel verkrijgbaar. Door de speciale 2 cm afwerking van Castelvetro garandeert de Flag een duurzaamheid waardoor er extra lang kan worden genoten van deze prachtige keramische tegel.  Met de Flag kan een uniek en stijlvol uiterlijk worden gegeven aan zowel binnen als buitenshuis door.

Meer informatie?

Keramische-buitentegels.nl kan de Flag collectie aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Benieuwd naar deze zeer scherpe prijs? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, of langskomen bij ons in de showtuin. Uw vraag kunt u ook altijd stellen via de  chat op onze website.

Kijk voor meer informatie ook eens op de pagina van Castelvetro binnentegels. 

De Castelvetro Flag kleuren en afmetingen

Flag White
Flag Grey

Flag Gold
Flag Dark

De Castelvetro Flag is te verkrijgen in de afmetingen:

16.4×16.4 cm, 33.3×33.3 cm, 33.3×50.2 cm, 50.2×50.2 cm

Menu