Castelvetro Flag White
Flag Dark
Flag Gold
Castelvetro Flag Gold
Flag Grey

Castelvetro Flag

Flag van Castelvetro is een op natuursteen gebaseerde keramische tegel. De basis van Flag ligt in lichter leisteen. Het leisteen effect zorgt voor zowel diversiteit als originaliteit binnen de Flag serie.

Castelvetro Flag uitstraling

De Flag houdt de laatste ontwerp trends bij, maar heeft wel een eigen exclusiviteit die de serie uniek maakt. Hiermee geeft de Flag elke ruimte een unieke, natuurlijke uitstraling in de voordelen van keramiek. Door gebruik van een keramische tegel wordt een lange duurzaamheid en een hoge kwaliteit gegarandeerd! Kies met de Flag voor een eenvoudige, natuurlijke uitstraling met een uitzonderlijk hoge kwaliteit!

Castelvetro Flag buitentegel

De Flag is ook als buitentegel verkrijgbaar. Door de speciale 2 cm afwerking van Castelvetro garandeert de Flag een duurzaamheid waardoor er extra lang kan worden genoten van deze prachtige keramische tegel.  Met de Flag kan een uniek en stijlvol uiterlijk worden gegeven aan zowel binnen als buitenshuis door.

Meer informatie?

Keramische Buitentegels is samen met Regge Tegels & Vloeren directe importeur van Castelvetro. Zoekt u naar meer informatie over (Castelvetro) tegels?  Kijk dan ook eens op Castelvetro tegels of op Regge Tegels & Vloeren

De Castelvetro Flag is te verkrijgen in de kleuren:

Flag White
Flag Grey

Flag Gold
Flag Dark

De Castelvetro Flag is te verkrijgen in de afmetingen:

16.4×16.4 cm, 33.3×33.3 cm, 33.3×50.2 cm, 50.2×50.2 cm

Menu