Pietre Naturali Palemon Stone
Pietre Naturali outdoor
Pietre Naturali Gerusalem
Pietre Naturali Rockliff
Pietre Naturali Black Board

Monocibec Pietre Naturali

De collectie keramische tegels Monocibec Pietre Naturali is ontstaan uit een concept dat is geïnspireerd op natuursteen, om een natuurlijke en echte selectie van texturen en tinten voor te stellen. Geïnspireerd door minerale materialen van verschillende oorsprong, met heterogene ontwerpen en tinten, heeft elk van de voorgestelde stenen zijn eigen exclusieve persoonlijkheid.

Pietre Naturali collectie

De Pietre Naturali collectie van Monocibec tegels heeft een kenmerkende en natuurlijke uitstraling, doordat de kenmerken van natuursteen tot in kleine details zijn overgenomen in de Pietre Naturali collectie. Hierdoor krijgen buitenruimtes een rustiek karakter van natuursteen, in de voordelen van hoogwaardig keramiek waardoor iedere buitenruimte een lange duurzaamheid krijgt.

De Pietre Naturali collectie voor buiten is verkrijgbaar in 7 kleuren en 3 formaten. Deze kleuren en formaten verschillen, om een uitgebreide keuzemogelijkheid te bieden.

Interesse of meer informatie?

Heeft u interesse in deze collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Uiteraard bent u ook welkom bij ons in de showtuin.

Of bent u op zoek naar Monocibec binnentegels? 

De Pietre Naturali 20 mm is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

  • Pietre Naturali Palemon Stone
  • Pietre Naturali Gerusalem Stone
  • Pietre Naturali Tame Stone
  • Pietre Naturali Rockliff Stone
  • Pietre Naturali Westland
  • Pietre Naturali Black Board

Afmetingen: 

30×60 cm, 40×80 cm, 50×100 cm

Menu