Lea Next Dark
Lea Next Taupe
Lea Next White

Lea Next

Lea Next is een keramische natuurlook buitentegel. Lea Next is de buitenversie van de Lea Nextone.

Next combineert 4 verschillende steensoorten, waarvan de kenmerken tot één samengesmolten zijn en verfijnd met de toevoeging van originele texturen. Dit samen maakt een tegel die de voordelen van keramiek heeft, in de vorm van niet van echt te onderscheiden natuursteen.

De texturen zijn er in 3 verschillende afwerkingen: Line, Dot en Mark, die ieder andere kenmerken bevatten. Hierdoor is de keus ruimer en heeft deze tegel een grotere gebruiksmogelijkheid.

Breng met de Lea Next prachtig Italiaans natuursteen aan op bijvoorbeeld uw terras. Geniet nog meer door het voordeel van keramiek, waardoor het onderhoud aan deze tegel minimaal wordt!

Lea Next is de buitenvariant van Lea Nextone. Het verschil met deze tegel is dat Lea Next is geproduceerd met de L2 stijl. Hierbij wordt de tegel 20 mm dik, waardoor deze tegel een hogere weerstand krijgt. Ideaal voor buitenruimtes dus!

Zoekt u meer informatie over (Lea)binnentegels? Kijk dan ook eens op https://www.regge-tegels.nl/tegels/lea-ceramiche-tegels/ of op https://www.regge-tegels.nl/.

De Lea Next is te verkrijgen in de series:

Lea Next White
Lea Next Gray

Lea Next Taupe
Lea Next Dark

 

Lea Next is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm, 45×90 cm, 30×120 cm

Menu