Lea Bio Lumber

Lea Ceramiche Bio Lumber tegels is een serie keramisch parket in houtlook. Houtlook tegels zijn helemaal hip op het moment en voor in iedere ruimte in uw huis geschikt!

Lea Bio Lumber heeft de natuurlijke charme van hout in zich. De natuurlijke tendens van hout is prachtig weergegeven door de zorgvuldig overgenomen barsten, knoesten en natuurlijke kleurschakeringen waardoor deze tegel bijna niet van echt hout te onderscheiden is. De warmte en natuurlijke uitstraling van hout brengt een nieuwe charme in iedere ruimte.

Bio Lumber van is niet van echt hout te onderscheiden, maar dan met alle voordelen van keramiek! Deze serie is ook ideaal voor in de badkamer, omdat keramisch parket waterbestendig is.

Lea Bio Lumber L2 is de buitenvariant van Lea Bio Lumber. Het verschil met deze tegel is dat Lea Bio Lumber L2 is geproduceerd met de L2 techniek. Hierbij wordt de tegel 20 mm dik, waardoor deze tegel een hogere weerstand krijgt. Ideaal voor buitenruimtes dus!

Zoekt u meer informatie over (Lea)binnentegels? Kijk dan ook eens op https://www.regge-tegels.nl/tegels/lea-ceramiche-tegels/ of op https://www.regge-tegels.nl/.

De Lea Bio Lumber is te verkrijgen in de series:

Lea Bio Lumber Lodge Grove (L2)
Lea Bio Lumber Lode Greige (L2)

Lea Bio Lumber Lodge Brown (L2)
Lea Bio Lumber Lodge Grey (L2)

 

Lea Bio Lumber is te verkrijgen in de afmetingen:

20×120 cm, 30×120 cm

De Lea Bio Lumber L2 is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm, 45×90 cm, 30×120 cm

Menu