Flaviker Rebel Brass
Flaviker Rebel Bronze
Flaviker Rebel Emerald
Flaviker Rebel Lead
Flaviker Rebel Night
Flaviker Rebel SIlver
Flaviker Rebel White

Flaviker Rebel

De Flaviker Rebel is een keramische (buiten)tegel met een industriële uitstraling. De Rebel collectie is een van de nieuwste collecties van Flaviker die inspeelt op moderne trends. Met gevarieerde texturen en aangename kleurcontrasten heeft het oppervlak van de Rebel de aantrekkingskracht van verroeste metaalplaten, die aangetast zijn door veroudering en slijtage. Dit geeft een verbluffend resultaat omgezet in de praktische voordelen van keramiek!

Ook is de Flaviker Rebel in de XL-formaten 120×270 cm en 160×320 cm te verkrijgen. Hiermee wordt één aansluitend oppervlak met weinig voeg gecreëerd!

Flaviker Rebel buitentegel

De Flaviker Rebel heeft ook een speciale 20 mm afwerking, speciaal voor buitenruimtes. Hiermee kan ook elke buitenruimte van een moderne, industriële look worden voorzien met de hoogwaardige kwaliteit van prachtig keramiek!

Meer informatie?

Neem voor meer informatie over de Flaviker Rebel contact met ons op of neem een kijkje op de website van Regge Tegels & Vloeren. U kunt natuurlijk ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

De Flaviker Rebel is te verkrijgen in de series en afmetingen:

Rebel Lead
Rebel Night
Rebel Silver
Rebel Bronze

Rebel White
Rebel Emerald
Rebel Brass

30×60 cm, 60×60 cm, 80×80 cm, 60×120 cm, 120×120 cm, 120×270 cm, 160×320 cm, 163.5×323 cm

Menu