Cozy Havana 1
Cozy Havana
Cozy Bark - kopie

Flaviker Cozy

De Flaviker Cozy onderscheidt zich door zijn warme houtlook en harmonieuze kleurcontrasten, die een rustieke-chique esthetiek creëren die ideaal is voor verschillende inrichtingsstijlen, en met de 20 mm afwerking ook voor buitenruimtes te verkrijgen is.

Cozy collectie

Het zachte en licht gestructureerde uiterlijk van de COZY-planken wordt versterkt door realistische en bijna driedimensionale details en is verkrijgbaar in vijf kleuren voor binnen, en 2 kleuren voor buiten: de warmte van Havana en het nieuwe warme grijs van Bark.

Cozy X20 buitentegels

De Flaviker Cozy X20 is de buitenvariant van de natuurlijke Cozy-collectie. Door deze afwerking heeft Flaviker een mogelijkheid gecreëerd om het rustieke karakter van houtlook tegels aan te brengen in een buitenruimte. Perfect om natuurlijke schoonheid zowel binnen, als buiten te verkrijgen met de Flaviker Cozy!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Cozy tegels? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u een scherpe prijs weten? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showtuin. Uw vragen kunt u uiteraard ook stellen via de chat op onze website.

Of bent u op zoek naar de Cozy binnentegels? 

De Cozy collectie is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Cozy X20 Havana

Cozy X20 Bark

Afmetingen:

30×120 cm

Menu