Slate Piombo Sfeerfoto
Slate Antracite Sfeerfoto
Slate Antracite
Slate Piombo

CeraDeco Slate

De inspiratie voor de CeraDeco Slate serie, is gehaald uit het natuurlijke materiaal leisteen. Het karakter van leisteen wordt gekenmerkt door verschillende kleur- en textuurschakeringen aan het oppervlak. Deze schakeringen geven een onregelmatige uitstraling aan de tegels, die niet saai op het oog zal vallen. Daarnaast brengt het natuurlijke leisteen karakter rustiek voor iedere buitenruimte, in de voordelen van praktisch keramiek

Slate collectie

De Slate collectie is verkrijgbaar in 2 kleuren: De Slate Antracite en de Slate Piombo. Deze kleuren passen goed bij het karakter van leisteen. Deze collectie is verkrijgbaar in het formaat 60×60 cm, en heeft een dikte van 4 cm. Door deze dikte kunnen de tegels direct op een draagkrachtig zandbed worden verwerkt. Ook heeft de collectie een stroefheidswaarde van R11, waardoor de tegels niet snel glad zullen en uitermate geschikt zijn voor buitenruimtes.

Meer informatie of een scherpe prijs?

Wilt u meer informatie over de Slate collectie van Ceradeco? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs in onze showtuin om de tegels te bekijken en advies van onze verkopers te krijgen. Wilt u een scherpe prijs van ons ontvangen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte.

De Slate collectie is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Kleuren:

– Slate Antracite
– Slate Piombo

Afmetingen:

60x60x4 cm

Menu