Mistique Black Sfeerfoto
Mistique Black

CeraDeco Mistique

De CeraDeco Mistique is een serie keramische buitentegels met een dikte van 4 cm en de uitstraling van natuursteen. Van het natuursteen zijn de kenmerken tot in het kleinste detail geïnterpreteerd, om een praktische en hoogwaardige interpretatie op de markt te kunnen zetten.

De Mistique collectie

De kleur van de CeraDeco Mistique is zwart, een kleur die het natuursteen ook heeft en dus dicht bij de oorspronkelijke uitstraling van natuursteen blijft. De afmeting van de collectie is 60x60x4 cm. De 4 cm dikke laag bestaat uit een toplaag van keramiek, en een onderlaag van 3 cm dik beton. Door deze combinatie van beton en keramiek wordt er een prachtige uitstraling verkregen in de vorm van keramiek. Door het betonnen onderlaag kunnen de tegels direct op een verstevigd zandbed worden verwerkt. Oftewel, een ideale combinatie!

Deze collectie heeft een stroefheidswaarde van R11. Dat betekent dat de tegels niet snel glad worden in buitenruimtes, dus ideaal zijn voor buitenruimtes.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Neem dan contact met ons op, of vraag voor een scherpe prijs een geheel vrijblijvende offerte aan. Vragen kunt u ook stellen via de chat op onze website.

Voor advies en inspiratie bent u ook welkom bij ons in de showtuin.

De Mistique is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Kleuren:

  • Mistique Black

Afmetingen:

60x60x4 cm

Menu