CeraDeco Acustico Cotto sfeer
CeraDeco Belga
CeraDeco Cemento Black sfeer
CeraDeco Cemento Fangoso sfeer
CeraDeco Nordica Dark LUX sfeer
CeraDeco Nordica Grey LUX sfeer
CeraDeco Slate Antracite sfeer
  • null

    CeraDeco tegels

CeraDeco tegels biedt een assortiment aan hoogwaardige en exclusieve Italiaanse tegels. Met dit assortiment geeft CeraDeco iedere consument vele mogelijkheden om een stijlvolle buitenruimte te creëren die past bij wens en gebruik, in de vorm van Italiaans keramiek.

Het assortiment van CeraDeco

CeraDeco heeft een uniek assortiment weten neer te zetten door altijd vooruitstrevend te zijn met ontwerp en productie van keramische buitentegels. Het exclusieve, Italiaans design is verkrijgbaar in 4 cm en 5 cm dikte. De 5 cm dikke tegels zijn verkrijbaar in de CeraDeco Lux serie. Met tegels uit het assortiment van CeraDeco verzekert u zich van hoge kwaliteit samen met een prachtige uitstraling voor uw buitenruimte!

De ideale combinatie van keramiek en beton

Door een hoogwaardig productieproces heeft CeraDeco een uitstekende combinatie gevonden van keramiek en beton. De tegels hebben een keramische toplaag die zorgt voor een luxe uitstraling en een lange duurzaamheid.  Onder deze keramische toplaag zit een dikkere betonlaag die door het gebruik van trilbeton maximaal is gehecht aan de keramische toplaag. Het beton geeft de tegels massieve en kwalitatieve eigenschappen. De combinatie van keramiek en beton geeft de tegels van CeraDeco vele voordelen. Zo kunnen de tegels door de betonlaag direct op een draagkrachtig zandbed worden verwerkt. En door de keramische toplaag zijn alle tegels kras, kleur en slijtvast, onderhoudsvriendelijk, duurzaam en hebben zijn natuurlijk een exclusief Italiaans design!

CeraDeco Lux

De CeraDeco Lux is de 5 cm afwerking uit het assortiment van CeraDeco. Met deze 5 cm afwerking verzekert u zich niet alleen van de exclusieve uitstraling, maar ook nog van een massief product dat duurzaamheid garandeert. De Lux collectie is verkrijgbaar in het formaat 90×90 cm, waarmee u minder voegen krijgt en een luxe uitstraling voor bijvoorbeeld uw terras kunt creëren.

Interesse?

Heeft u interesse in tegels uit het assortiment van CeraDeco, of wilt u meer advies & inspiratie? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs bij ons in de showtuin om advies van onze verkopers te krijgen. Wilt u direct een scherpe prijs weten? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan!

Bezoek onze showtuin

De uitgebreide selectie A-kwaliteit keramische buitentegels, keramisch parket outdoor, betontegels en andere vloer aanbiedingen uit ons ruime assortiment vindt u niet alleen hier maar ook in onze showtuin in Enter.

Onze series

Menu