Rock
Rock Bianco

Castelvetro Rock

De Castelvetro Rock is een van de nieuwste collectie keramische (buiten)tegels van Castelvetro tegels. De uitstraling van de Rock collectie bevat een unieke basis van een cementlook uitstraling, met daarin marmerschakeringen van aderen verwerkt. Dit is een zeer unieke, niet veel voorkomende uitstraling op het gebied van keramische tegels. Daarom haalt u zeker een unieke uitstraling voor iedere ruimte wanneer u kiest voor de Castelvetro Rock collectie!

De Rock collectie is zeer geschikt voor ruimtes waarvoor een elegant en modern ontwerp wordt gezocht. Denk hierbij aan grote ruimtes, zoals lobby’s of restaurants of juist uw eigen woonmaker of buitenterras. Overal kan deze collectie tot zijn recht komen met de 4 kleurvariaties en 3 afmetingen.

Castelvetro Rock buitentegel

De Rock collectie heeft ook een buitenvariant. Hiermee kan de unieke combinatie van cementlook en marmerschakeringen ook de uitstraling voor uw buitenruimte bepalen. Door het keramisch materiaal bent u ook nog eens verzekerd van een hoge kwaliteit!

Meer informatie over de Rock collectie?

Wilt u meer informatie over deze collectie (buiten)tegels? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u scherpe prijs van ons krijgen? Vragen eens een vrijblijvende offerte aan. Uw vraag kunt u ook stellen via de chat op onze website.

Klik hier voor de pagina van de Castelvetro Rock binnentegel. 

De Rock buitentegel is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen

Kleuren:
– Rock Bianco
– Rock Avorio
– Rock Beige
– Rock Corda

Afmetingen:
30×60 cm, 45×45 cm, 60×60 cm

Binnenvariant

Benieuwd naar de afmetingen van de binnenvariant? Klik dan hier.

Menu