Referentie Oldenzaal
Referentie Enter
Woodland Salice
Referentie Enter
Referentie Amsterdam
Referentie Bornerbroek
Referentie Doorn

  (Keramische) tuintegels

  Tegels in de tuin bepalen voor een groot deel de uitstraling van een tuin. Daarom is het belangrijk dat u kiest voor tuintegels die passen bij uw smaak en mogelijkheden. Keramische-buitentegels.nl heeft een groot scala aan variatie voor tuintegels. Ons assortiment tuintegels heeft een grote variatie aan kleuren, formaten en afwerkingen.

  Keramiek is een gebakken materiaal. Hierdoor zijn keramische tegels kras- kleur- en slijtvast. Dit geeft keramische tegels een extra grote duurzaamheid samen met weinig onderhoud. Keramische tegels zijn door de innovatieve tegelfabrikanten bijna niet te onderscheiden van natuurstenen tegels. Ook kan met keramiek houtlook of cementlook tegels worden gebruikt voor buitenafwerkingen. Het grootste gedeelte van het assortiment van Keramische-tegels.nl bestaat uit A-kwaliteit keramische tegels!

  Ons assortiment

  Keramische-buitentegels.nl heeft een uitgebreid assortiment aan tuintegels. Zowel in de vorm van natuursteen look voor een natuurlijke uitstraling, cement of betonlook uitstraling voor een strakke, moderne uitstraling of keramisch parket voor een houtachtige, landelijke uitstraling. Of u nou op zoek bent naar 60×60 tegels, 75×75 tegels, betonlook tegels of houtlook tegels. Wij hebben alle soorten en maten binnen ons uitgebreide assortiment. Met dit uitgebreide assortiment probeert keramische-buitentegels.nl met iedere klant mee te denken!

  Meer informatie en inspiratie?

  Keramische-buitentegels.nl heeft een ruime keuze en variatie aan tegels voor in de tuin. Kom gerust langs bij ons in de showtuin om inspiratie op te doen en advies te krijgen van onze verkopers. Of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

  Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

  Een scherpe prijs weten voor tuintegels? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan! Heeft u een vraag? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

  Enkele projecten waar wij de tuintegels hebben mogen verzorgen

  Menu