Marazzi Treverkmade

Vrijblijvende offerte aanvragen  →

De Marazzi Treverkmade is een serie keramische buitentegels met een kenmerkende houtlook stijl. Deze warme houtlook stijl is tot in het kleinste detail overgenomen, hetgeen uitstekend te zien is in de detaillistische knoesten en lijnen die de Marazzi Treverkmade bovendien zijn kenmerkende houtlook stijl geven.

Het voordeel wanneer u voor de Treverkmade kiest, is het feit dat hier alle voordelen van keramiek bij gaat krijgen. Dit is ideaal voor wanneer u de Treverkmade wilt gaan gebruiken voor bijvoorbeeld een buitenterras met houtstijllook. Het keramiek heeft als voordelen dat het kras- en slijtvast is, de kleur zal behouden en vorstbestendig is. Ook is het ideaal in onderhoud, de tegel behoeft namelijk weinig onderhoud.

Treverkmade20 is de buitenvariant van de Treverkmade. Deze versie is 20 mm dik, waardoor deze tegel een hogere weerstand heeft en gemakkelijk buiten te leggen is .Door de speciale 2 cm uitvoering, kan deze prachtige tegel voor zowel binnen als buiten gebruikt worden, en kan er dus gekozen worden voor een strak, uniform geheel.

De Marazzi Treverkmade kan dus uitstekend gebruikt worden voor binnen en buiten, en zal u optimaal laten genieten door de weinige ongemakken dat keramiek met zich mee brengt.

De Marazzi Treverkmade20 is te verkrijgen in de series:

Marazzi Treverkmade Caramel (Ook in 20 mm)
Marazzi Treverkmade Cognac (Ook in 20 mm)
Marazzi Treverkmade Fumé (Ook in 20 mm)
Marazzi Treverkmade Cream

De Marazzi Treverkmade is te verkrijgen in de afmetingen:

7×28 cm, 15×90 cm

De Marazzi Treverkmade20 is te verkrijgen in de afmetingen:

40×120 cm

Categorie: Tag:

Extra informatie

Inspiratie

Hout effect

Maat

klein, Middel

Kleur

Bruin, Zwart

Menu