Keramische buitentegels zijn, na betontegels, de meest gekozen tegels voor paden en terrassen. Keramische tegels zijn kleurvast, krasvast en makkelijk te onderhouden. De aanleg van zo’n terras vereist alleen wel vakmanschap. Vanaf nu bieden wij ook keramische tegels met het verwerkingsgemak van betontegels. Lees hieronder meer over 3cm volkeramische tegels

  Vraag voor de scherpste prijs voor 3 cm tegels nu direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. U kunt ook langskomen bij ons in de showtuin.

  Keramische tegels 3 cm dik

  Terrassen die mooi blijven, maak je met keramische tegels. Deze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en maten. De meeste keramische terrastegels zijn 2cm dik. Hoewel deze tegels sterker zijn dan betontegels van 5cm dik, moet de ondergrond gestabiliseerd worden om het voegwerk te beschermen. Nu zijn er extra dikke keramische tegels van 3cm, die je kan verwerken zoals standaard betontegels.

  Waarom kiezen voor tegels van 3 cm dik?

  Al onze keramische terrastegels zijn kleurvast, krasvast en makkelijk te onderhouden. Met 3cm dikte zijn ze bovendien onverwoestbaar en eenvoudig te verwerken. Door het gewicht van 70kg/m² liggen de tegels extra stabiel in het zandbed. In tegenstelling tot keramische tegels op beton, bestaat er geen risico op vorstschade of scheuren.

  3cm tegels kopen?

  Keramische-buitentegels.nl biedt een breed scala 3cm tegels van Italiaans design tegen onverslaanbare prijzen.

  Benieuwd tegen welke scherpe prijs wij 3 cm tegels aan kunnen bieden? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

  U kunt uw vraag ook altijd stellen via de chat op onze website.

  Enkele 3 cm tegels uit ons assortiment

  Menu