Referentie Dakterras Harderwijk
Keramische buitentegels dakterras
vtwonen solostone
Atlas Concorde Axi Golden Oak
Kronos SKE2.0
vtwonen belgium

Dakterras Tegels

Een balkon of dakterras bij een appartement of flatwoning kan een prachtige buitenruimte zijn. Het ontwerpen en aanleggen van een blijvend mooi dakterras vereist echter wel wat vakkennis. Met keramische buitentegels realiseert u een vlak, stabiel en onderhoudsvriendelijk terras dat gegarandeerd jarenlang mooi blijft.

Kiest u voor keramische buitentegels, dan kiest u voor kleurvaste, kras-vaste, antislip en onderhoudsvriendelijke dakbestrating. In tegenstelling tot materialen als hout, composiet of beton, blijven keramische tegels jarenlang onverminderd mooi. Keramische tegels zijn het meest geschikte alternatief voor toepassing op dakterrassen. Door toepassing van moderne technieken realiseren we met elk formaat en dessin tegel uit ons assortiment een prachtig dakterras.

Het comfort van keramische buitentegels op uw dakterras

Keramische tegels zijn stroef na een regenbui, maar vriendelijk voor blote voeten. Geen splinters of scherpe randen. Bovendien zorgen onze vakmannen voor een vlakke en stabiele dakbestrating. Denk er bij een terras op het zuiden aan; hoe donkerder de tegel, hoe warmer het terras wordt in de zon.

Prijs-/kwaliteit verhouding van keramische tegels

Doordat keramische tegels niet verkleuren en niet slijten, is de levensduur ongeëvenaard. De investering is daardoor over meer jaren af te schrijven.
Bovendien kost het onderhoud niets. Vuil hecht zich niet, waardoor water en een schrobbezem al volstaan.

Dakterras tegels kopen?

Keramische-buitentegels.nl adviseert u graag voor tegels voor uw dakterras. Daarnaast leveren wij de tegels tegen zeer scherpe prijzen. Vraag voor deze scherpe prijzen direct een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. U kunt uiteraard ook bij ons langskomen in de showtuin. Uw vraag kunt u ook altijd stellen via de chat op onze website.

Enkele projecten en producten uit ons assortiment:

Menu