Atlas Concorde Trust

Vrijblijvende offerte aanvragen  →

Een keramische tegel die duurzaamheid combineert met de natuurlijke uitstraling en het karakter van hout: Atlas Concorde Axi. Deze levensechte houtlook is gecreëerd door een zorgvuldig ontwerp- en productieproces, waarbij gelet is op het kleinste detail waardoor de houtlook zo perfect mogelijk naar voren treedt. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in knoesten en lijnen die duidelijk waarneembaar zijn tot in het kleinste detail van de Atlas Concorde Axi.

Verder is de Atlas Concorde Axi geschikt voor binnen en buiten, waardoor u de vloer door kunt trekken, ideaal dus voor wanneer u een uniform en strak geheel wilt creëren binnen- en buitens huis. Hierbij is Atlas Concorde Axi te leveren met antislip laag, waardoor u niet zo snel zult uitglijden wanneer de tegel nat is. Dit is ideaal voor wanneer u de tegel buiten wilt hebben, maar ook aan te raden is wanneer u de Atlas Concorde Axi wilt gebruiken voor natte ruimtes zoals de douche en keuken.

De 20 mm variant van deze 20 is speciaal geproduceerd voor buiten ruimtes, deze tegel is gemakkelijk te leggen en heeft een hoge weerstand.

De Atlas Concorde Axi is te verkrijgen in de series:

Atlas Concorde Axi Grey Timber
Atlas Concorde Axi Silver Fir
Atlas Concorde Axi White Pine

Atlas Concorde Axi Brown Chestnut
Atlas Concorde Axi Golden Oak
Atlas Concorde Axi Dark Oak

De Atlas Concorde Axi is te verkrijgen in de afmetingen:

15×90 cm, 22.5×90 cm, 25×190 cm

De Atlas Concorde Axi 20 mm (Lastra) is te verkrijgen in de afmetingen:

40×120 cm ; 45×90 cm; 60×60 cm.

Categorie: Tag:

Extra informatie

Inspiratie

Natuursteen effect

Kleur

Beige, Grijs, Zwart

Maat

Groot, Middel

Menu