Atlas Concorde Mark

Vrijblijvende offerte aanvragen  →

Atlas Concorde Mark tegels hebben zich laten inspireren door de esthetische vormen van de natuur en metaal. Deze combinatie maakt deze tegelserie uniek in haar mogelijkheden. Een stoere maar verfijnde keramische buitentegel.

Atlas Concorde staat al jaren bovenaan de lijst op gebied van keramiek! Dus wanneer u kiest voor dit dit merk kiest u voor kwalitatief hoogwaardige keramiek.

Atlas Concorde Mark tegels zijn een combinatie van dikke terras tegels en de voordelen van porcellanato. De tegels zijn zowel binnen als buiten bruikbaar en kunnen toegepast worde op droge vloeren, gras, gravel of zand. De tegels zijn onder andere bruikbaar voor terrassen, stoepranden, trappen en zwembaden.

Door gebruik te maken van hoogwaardige productietechnieken maakt Atlas Concorde buitentegels van hoogwaardige kwaliteit. Deze kwaliteit is terug te vinden in de uitstekende kenmerken van de tegels, die voldoen aan de eisen die gesteld worden aan keramische buitentegels. De tegels hebben een hoge weerstand tegen de natuurlijke elementen en zullen lang hun prachtige uitstraling behouden. De 20 mm variant van deze tegel is speciaal geproduceerd voor buiten ruimtes, deze tegel is gemakkelijk te leggen en heeft een hoge weerstand.

De Atlas Concorde Mark is te verkrijgen in de series:

Atlas Concorde Mark Gypsum
Atlas Concorde Mark Pearl
Atlas Concorde Mark Chrome

Atlas Concorde Mark Clay
Atlas Concorde Mark Tobacco
Atlas Concorde Mark Graphite

De Atlas Concorde Mark is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 22,5×90 cm, 45×90 cm, 75×150 cm

De Atlas Concorde Mark 20 mm (Lastra) is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm.

Categorie: Tag:

Extra informatie

Inspiratie

Beton effect, Natuursteen effect

Kleur

Beige, Grijs

Maat

Middel

Menu