Atlas Concorde Seastone

Vrijblijvende offerte aanvragen  →

De inspiratie voor Atlas Concorde Seastone is gehaald uit enkele natuurlijke hardstenen. De Atlas Concorde Seastone is, gericht op deze natuurlijke hardstenen, zeer detaillistisch ontworpen en geproduceerd, zodat er een perfecte natuursteen-look zit in de Atlas Concorde Seastone. Door de goede nabootsing van het natuurlijke hardsteen, is er een keramische tegel uit ontstaan met een strakke, pure maar ook moderne look.

Een groot voordeel van Atlas Concorde Seastone is dat de tegel verkrijgbaar is met een anti-slip laag, ideaal voor extra veiligheid in natte ruimtes. Deze tegel is door de speciale 2 cm uitvoering, ook voor buitenruimtes te gebruiken. Extra variatie in de keuze dus!

Zoekt u een prachtige tegel voor uw buitenruimte, maar wilt u niet alle ongemakken van natuursteen? Dan is de Atlas Concorde Seastone, de perfecte uitkomst. Zo is deze tegel slijt- en krasvast, behoudt de tegel kleur en behoeft de tegel weinig onderhoud. Optimaal genieten voor minimale inspanning!

De Concorde Seastone heeft 5 verschillende tinten, waardoor er een goede kans is dat uw smaak perfect uit te drukken is in deze tegel.

De Atlas Concorde Seastone Lastra is te verkrijgen in de series:

Atlas Concorde Seastone White Lastra
Atlas Concorde Seastone Sand Lastra
Atlas Concorde Seastone Greige Lastra

Atlas Concorde Seastone Grey Lastra
Atlas Concorde Seastone Black Lastra

De Atlas Concorde Seastone Lastra is te verkrijgen in de afmetingen:

60X60 cm.

Categorie:

Extra informatie

Inspiratie

Natuursteen effect

Kleur

Beige, Grijs, Zwart

Maat

Middel

Menu