Atlas Concorde Brave

Vrijblijvende offerte aanvragen  →

Atlas Concorde Brave
Een oppervlak met uitstraling, rijk aan natuurlijke kenmerken en details en bijna niet te onderscheiden van echt natuursteen. Dit is wat Atlas Concorde Brave allemaal te bieden heeft. Een serie keramische tegels van Atlas Concorde, die met grote precisie en zorgvuldigheid zijn ontworpen en ontwikkeld. Deze extra aandacht is prachtig terug te zien in de prachtige natuurlijke uitstraling van deze tegel, bijvoorbeeld de goed waarneembare natuurlijke structuur die tot in perfectie is overgenomen.

De Atlas Concorde Brave Coke is te verkrijgen in 5 verschillende shades binnen deze serie. Deze shades variëren van wit tot houtskool, maar ook 3 uiteenlopende variaties op grijs, die samenlopen met de laatste trends binnen de architectuur.

Door de speciale 2 cm uitvoering van Atlas Concorde, is deze tegel voor zowel binnen als buiten bruikbaar.

Zoekt u een tegel om bijvoorbeeld een strakke, moderne look aan uw terras te geven? Dan is het zeker de moeite waard om de Atlas Concorde Brave te bekijken. Kortom, deze buitentegel is perfect om een moderne, strakke look te creëren met alle voordelen van keramiek inbegrepen.

De Atlas Concorde Brave is te verkrijgen in de series:
– Atlas Concorde Brave Coke
– Atlas Concorde Brave Earth
– Atlas Concorde Brave Pearl
– Atlas Concorde Brave Grey
– Atlas Concorde Brave Gypsum

De Atlas Concorde Brave serie is te verkrijgen in de afmetingen:

45×90 cm, 60×60 cm, 30×60 cm.

Categorie:

Extra informatie

Inspiratie

Natuursteen effect

Kleur

Antraciet, Beige, Grijs, Zwart

Maat

klein, Middel

Menu