Ariostea Materie

Vrijblijvende offerte aanvragen  →

Ariostea Materie High-Tech is een samenhang van degelijkheid, toegepast in verschillende visuele sensaties. Ariostea Materie heeft voor elke ruimte een stedelijk, stoer en robuust karakter in huis. De beton look zorgt ervoor dat de hedendaagse populaire architectuur in de atmosfeer wordt opgenomen. Door de innovatie binnen in de Ariostea laboratoria is er een grote verscheidenheid van texturen aan het oppervlak

Materie CM2 is de speciale buitenversie van deze tegel. Ariostea CM2 Materie High-Tech tegels zijn de ideale oplossing voor externe vloeren, met beoogde gebruik zowel publieke als private. Gemakkelijk te installeren, zeer gemakkelijk voor de inspectie van alle planten en verplaatsbaar snel in geval van veranderingen in houding of veranderingen in het substraat.

CM2 heeft dikte en massa om de prestaties te garanderen van de mechanische weerstand en duurzaamheid vereist door de verschillende situaties die buiten: verhoogde vloer op verstelbare steunen en vaste bestrating oprit met traditionele leggen van chape tot in de emmers of op grind, zand en gras.

De Ariostea Materie CM2 is te verkrijgen in de series:

Ariostea Materie Peltro
Ariostea Materie Diorite
Ariostea Materie Cenere
Ariostea Materie Fango

De Ariostea Materie CM2 is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 60×60 cm, 120×60 cm

Categorie: Tag:

Extra informatie

Inspiratie

Beton effect

Kleur

Grijs

Maat

Groot, Middel

Menu