Ariostea Legni

Vrijblijvende offerte aanvragen  →

Ariostea heeft zichzelf echt overtroffen in het nastreven van keramisch hout. De noesten en nerven zijn zo natuurgetrouw nagemaakt dat het niet van echt te onderscheiden is. Keramische buitentegels van Ariostea staan synoniem aan perfectie.

Deze keramische houtlook tegels blinken uit in het perfect imiteren van natuurlijk hout. De robuuste, stoere maar wel warme uitstraling van een kwaliteit eiken houten vloer met alle gemakken wat keramiek geeft. In zes prachtige zachte kleuren en twee verschillende afmetingen.

Ariostea CM2 Legni High-Tech tegels zijn de ideale oplossing voor externe vloeren, met beoogde gebruik zowel publieke als private. Gemakkelijk te installeren, zeer gemakkelijk voor de inspectie van alle planten en verplaatsbaar snel in geval van veranderingen in houding of veranderingen in het substraat.

CM2 heeft dikte en massa om de prestaties te garanderen van de mechanische weerstand en duurzaamheid vereist door de verschillende situaties die buiten: verhoogde vloer op verstelbare steunen en vaste bestrating oprit met traditionele leggen van chape tot in de emmers of op grind, zand en gras.

De De Ariostea CM2 Legni High-Tech is te verkrijgen in de series:

Ariostea Legni Rovere Briccola
Ariostea Legni Rovere Cenere
Ariostea Legni Rovere Grigio
Ariostea Legni Rovere Impero
Ariostea Legni Rovere Sabbia
Ariostea Legni Rovere Tundra

De Ariostea Legni CM2 is te verkrijgen in de afmetingen:

120×30 cm, 120×60 cm.

Categorie: Tag:

Extra informatie

Inspiratie

Hout effect

Kleur

Grijs, Wit

Maat

Groot, Middel

Menu