Regge Buitentegels en Vloeren laagste prijs garantie

Gegarandeerd de laagste prijs!

Nu offerte aanvragen

Vragen?

Bel naar 0547-385916,
mail info@keramische-buitentegels.nl
of neem contact op!

Bent u architect?

Vul het contactformulier
voor architecten
in.

Montage instructies

Verwerking keramische buitentegels met tubag mortels. 

ALGEMEEN: HET ZANDBED

Wanneer u keramische tegels van Regge2.0 in uw tuin wilt (laten) verwerken dan dient u ervoor te zorgen dat het zandbed voldoende is afgegraven. Vervolgens moet er een draagvaste ondergrond worden aangelegd van 20 em puin of korrelmix. Tril deze goed af voordat u de Terras Drainage aanbrengt.

FACTOREN OM REKENING MEE TE HOUDEN

Wanneer u uw terras(of andere delen in de tuin waarop niet met een auto gereden wordt) gaat betegelen met keramische tegels dan is een laagdikte met Tras Drainage van 6-8cm voldoende. Komen er wel auto's op dan moet deze laagdlkte 12cm zijn. Tevens dient de keramische tegel ( 17 of 20mm)  hoger komen te liggen dan de kantopsluiting/het maaiveld. Wij adviseren u de tegels te verwerken met een afschot, van de woning aflopend, van 1cm per strekkende meter. Bij een waterdoorlatend voegmiddel kan het afschot iets minder zijn. Bij niet waterdoorlatend voegmiddel dient u wel rekening te houden met een afschot van 1cm per strekkende meter. Houdt bij de verwerking van keramische tegels een voegbreedte van minimaal 2 mm aan. De diepte van de voeg is afhankelijk van de hoogte van de tegel. Is de tegel 20mm, dan rekening houden met een voegdiepte van 20mm (bij een gebonden verwerklngsmethode)

AANDACHTSPUNTEN

Nu u het zandbed afgetrild heeft kunt u beginnen met het leggen van de keramische tegels. Om er zeker van te zijn dat de tegels niet meer verschuiven, moet er langs de buitenkant een band worden aangebracht. De bestrating wordt als het ware 'opgesloten'. Hiervoor zijn speciale opsluitbanden verkrijgbaar. Opsluitbanden worden meestal lets lager(± 1 em) geplaatst dan de bestrating. Zorg dat u altijd haaks begin! en dat u tijdens het bestraten ook haaks blijft werken. Keramlsche tegels leggen met een mlnlmale voeg van± 4 mm leggen, dit voorkomt dat de randen beschadlgen. Op plaatsen waar u niet uit komt met het patroon, kunt u de stenen op maat zagen (nat). Na het zagen de delen direct goed naspoelen met schoon water om vlekvorming te voorkomen. Voorkom het druppen van zaagwater op het te verwerken product. Als u tegels in de cement wilt verwerken, altijd Trascement gebruiken om problemen te voorkomen. Genuanceerde keramische tegels voor het bestraten goed mixen uit verschillende pakketten en lagen. Aders en natuurlijke structuren en kleurafwijkingen kunnen voorkomen en zijn geen gebreken..

In samenwerking met een van onze partners hebben wij een instructievideo gemaakt zodat u precies weet hoe keramische buitentegels gelegd worden.

MEDIA

 
 

MONTAGE INSTRUCTIES

De montage instructies worden z.s.m. aangevuld. Tot die tijd kunt u de instructievideo's volgen te vinden op de betreffende productpagina's. Kunt u er niet uitkomen bel ons dan gerust via 0547 38 5916, wij helpen u graag verder.

Onze locatie

Contact met Regge Tegels & Vloeren


Referenties

 • Keramische buitentegels

  Wauw, wat een prachtige locatie! Deze 75×... Meer

 • Beton look keramische buitentegels

  Dat de keuze voor betonlook keramische b... Meer

 • Keramische buitentegels op dakterras

  Keramische buitentegels geleverd voor een dakt... Meer


Offerte aanvragen

Wij garanderen 100% de laagste prijs en de beste kwaliteit!

Nu offerte aanvragen


Laat je inspireren in onze showtuin!

De uitgebreide selectie A-kwaliteit keramische tegels, betontegels en keramisch hout voor outdoor toepassingen en andere vloer aanbiedingen uit ons ruime assortiment vindt u niet alleen hier maar natuurlijk ook in onze showtuin in Enter. 

Lees verder

Waarom kiezen voor keramische-buitentegels.nl?

 • Scherpe prijzenRechtstreekse inkoop bij fabrikant
 • Hoogste kwaliteitDiverse A-merken uit heel Europa
 • Snelle leveringGroot assortiment op voorraad
 • TotaalconceptZowel levering als plaatsingTegelmerken uitgelicht

Bekijk al onze tegelmerken