Regge Buitentegels en Vloeren laagste prijs garantie

Gegarandeerd de laagste prijs!

Nu offerte aanvragen

Vragen?

Bel naar 0547-385916,
mail info@keramische-buitentegels.nl
of neem contact op!

Bent u architect?

Vul het contactformulier
voor architecten
in.

Mirage Evo/2_e tegels

Mirage Evo/2_e tegels

EVO_2 systeem is veel meer dan alleen een buitenvloer. Het is een veelzijdige toepassing die er voor zorgt dat u nog meer kunt genieten van het buitenleven. Deze keramische tegels worden speciaal op een ecologisch verantwoorde manier geproduceerd voor de buitenomgeving. De extra dikke tegels zijn bestand tegen intensief gebruik en extreme omstandigheden die verbonden zijn aan een buitentegel. 

 

Mirage EVO_2/E tegels

 

Het EVO_2 systeem is veel meer dan alleen een buitenvloer. Het is een veelzijdige toepassing die er voor zorgt dat u nog meer kunt genieten van het buitenleven. Deze keramische tegels worden speciaal op een ecologisch verantwoorde manier geproduceerd voor de buitenomgeving. De extra dikke tegels zijn bestand tegen intensief gebruik en extreme omstandigheden die verbonden zijn aan een buitentegel.

Het grote voordeel van keramische terrastegels ten opzichte van natuursteen en betonnen terrastegels is dat ze:

 • Weerbestendig en vuil afstotend zijn
 • Uiterst sterk en slijtvast zijn
 • Geen kleurverandering ondergaan door weersinvloeden

Mirage EVO_2/E keramische buitentegels hebben de uitstraling en de charme waar Italië bekend om staat. Flair, modisch en een verfijde esthetische uitstraling. U brengt een stukje Italië in uw eigen tuin als u kiest voor Mirage Evo_2/E.

Mirage keramische buitentegels zijn makkelijk te onderhouden, zijn vorstbestendig en vol porcellenato. De tegels zijn bestand tegen de invloeden van onder andere de zon en zullen lang hun prachtig kleuren behouden. Aangezien de tegels buiten liggen zijn deze tegels bestand te zijn tegen verschillende weersinvloeden en wisselingen in temperaturen. Ook zijn deze tegels bestand tegen bijvoorbeeld zout, wat handig is in de winter.

De keramische buitentegels van de EVO_2/e serie hebben een anti-slip oppervlakte die geschikt is voor zowel droge als natte omgevingen. 

Deze tegels zijn te verkrijgen in de volgende maten: 60x60x2cm en 60x120x2cm. Mirage heeft gekeken naar een combinatie van esthetiek, functionaliteit en gezondheid. Door deze combinatie is men tot een kwalitatief zeer hoogwaardig product gekomen. Zoals alle Mirage collecties is EVO-2 Ecolabel gecertificeerd en garandeert een zeer lage milieu impact gedurende de gehele levensduur.

De Mirage EVO_2/e heeft een uitgebreid assortiment van verschillende uitstralingen en kleuren. Deze diversiteit biedt u de mogelijkheid om juist die tegel die bij uw smaak past te kiezen voor de beste prijs. 

bestaat uit maarliefst uit 13 verschillende series:

Ardesie Esprit LAB_21 Mashup
Na.Me Nau 2.0 Norr Officine
Quarziti 2.0 Signature Stones 2.0 Sundeck
Tribeca      

Doordat keramische-buitentegels.nl hun producten rechtstreeks bij de fabriek inkoopt kunnen wij u de beste prijs garanderen.
Bent u geïnteresseerd in de keramische buitentegels van Mirage EVO_2/E of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@keramische-buitentegels.nl of telefonisch via 0547- 38 59 16.

Onze locatie

Contact met Regge Tegels & Vloeren


Referenties

 • Keramische buitentegels

  Wauw, wat een prachtige locatie! Deze 75×... Meer

 • Beton look keramische buitentegels

  Dat de keuze voor betonlook keramische b... Meer

 • Keramische buitentegels op dakterras

  Keramische buitentegels geleverd voor een dakt... Meer


Offerte aanvragen

Wij garanderen 100% de laagste prijs en de beste kwaliteit!

Nu offerte aanvragen


Laat je inspireren in onze showtuin!

De uitgebreide selectie A-kwaliteit keramische tegels, betontegels en keramisch hout voor outdoor toepassingen en andere vloer aanbiedingen uit ons ruime assortiment vindt u niet alleen hier maar natuurlijk ook in onze showtuin in Enter. 

Lees verder

Waarom kiezen voor keramische-buitentegels.nl?

 • Scherpe prijzenRechtstreekse inkoop bij fabrikant
 • Hoogste kwaliteitDiverse A-merken uit heel Europa
 • Snelle leveringGroot assortiment op voorraad
 • TotaalconceptZowel levering als plaatsingTegelmerken uitgelicht

Bekijk al onze tegelmerken