Regge Buitentegels en Vloeren laagste prijs garantie

Gegarandeerd de laagste prijs!

Nu offerte aanvragen

Vragen?

Bel naar 0547-385916,
mail info@keramische-buitentegels.nl
of neem contact op!

Bent u architect?

Vul het contactformulier
voor architecten
in.

Natuursteen

Natuursteen

Nieuw in het assortiment van keramische-buitentegels.nl: Diverse soorten natuursteen. Uitsluitend de beste soorten natuursteen voor de beste prijs. Mis het niet!

Natuursteen is al vele jaren een bekend natuurlijk bouwmateriaal. Met een grote keuze aan natuurlijk materiaal is natuursteen een goede keuze voor uw woning. Dankzij de geheel natuurlijke grondstof is er een prachtige kleurvariatie in de tegels waardoor de tegels een rustgevende uitstraling hebben. De meest populaire keuzes zijn onder andere Vietnamees hardsteen, Belgisch hardsteen, Leisteen en Marmer. 

Mustang Black 

Mustang Black Leisteen is afkomstig uit Brazilië en is een zeer bekende leisteensoort. Deze terrastegel wordt ook black slate, montauk black of graphite slate genoemd. Mustang Black met zijn 'vlam werking' is een uiterst populaire buitentegel door zijn enorme slijtvastheid en het feit dat de tegels buiten zijn kleur behouden. U kunt bij ons terecht voor Leisteen Mustang Black terrastegels in een groot aantal formaten en de beste gekalibreerde kwaliteit.

Natuursteen Mustang Black

Vietnamees hardsteen

Vietnamees hardsteen is een keiharde steensoort herkenbaar aan de diepe grijs/blauwe kleur. Het natuurlijke materiaal waar de tegel van gemaakt is is kwalitatief een van de beste materialen. De tegels bestaan uit 1 geheel waardoor de tegels keihard zijn. 

Het Vietnamese hardsteen is verkrijgbaar met diverse afwerkingen die de pracht van het materiaal versterken. Qua onderhoud is Vietnamees hardsteen uiterst gemakkelijk. Met een afgewerkte finish wordt de tegel beschermd tegel beschadigingen. Voor Vietnamees hardsteen zijn veel veschillende geschikte onderhoudsproducten verkrijgbaar. Mocht u hier vragen over hebben kunnen wij u hier altijd in ondersteunen. 

Belgisch hardsteen

Belgisch hardsteen is een van de meest populaire vormen van natuursteen. Belgisch hardsteen is een natuurlijk product dat gewonnen wordt uit de afzettingen in België en worden gekenmerkd door relatief veel fossielen. Deze kleine fossielen zorgen voor een sierlijke uitstraling die alleen bij Belgisch hardsteen in die vorm voorkomen. Imitaties van Belgisch hardsteen zijn vaak populair maar vallen uiteindelijk in het niet bij de ongekende pracht van de echte Belgische hardstenen tegels. 
Het voordeel van Belgisch hardsteen is dat zelfs bij beschadigingen de tegel zeer mooi blijft, zo niet nog prachtiger. Dankzij de kleine fossielen en kleurvariatie in de tegels worden eventuele krassen in de tegel niet storend, maar versterken ze juist de prachtige uitstraling. Mede dankzij deze eigenschap is Belgisch hardsteen ongekend populair voor zowel binnen als buiten. Bovendien wordt Belgisch hardsteen gebruikt voor diverse maatwerk oplossingen waardoor u uw interieur en vloer op elkaar kunt afstemmen.

Belgisch hardsteen

Leisteen 

Leisteen is populair dankzij een grote variatie aan hardheden en kleurvariaties. Leisteen is gesteente dat onstaan is door het verstenen van kleilagen. Kleilagen met verschillende eigenschappen leveren daardoor verschillende kleuren op. Dit heeft als voordeel dat leisten een prachtige, natuurlijke en speelse uitstraling heeft. 

Leisteen heeft als grote voordeel dat het niet waterdoorlatend is en gemakkelijk schoon te maken (en houden) is. 

Marmer

Marmer is een steensoort die onder hoge druk en temperatuurverschillen is gevormd. Marmer is in de oudheid veel gebruikt bij prestigieuze bouwprojecten en in de beeldhouwkunst. Marmer was het teken van status en prestige dankzij de prachtige uitstraling. Het materiaal wordt gewonnen in grote vierkante blokken om vervolgens gezaagd te worden. Het oppervlak van de gezaagde tegels wordt vervolgens afgewerkt tot gezoet, gepolijst of verouderd voor een vintage look. Marmer is verkrijgbaar in verschillende kleuren afhankelijk van de oorspronkelijke afzettinggesteente. Dit maakt marmer zeer divers in het gebruik.

Marmer

Bent u geïnteresseerd in Vietnamees hardsteen, Belgisch hardsteen, leisteen of marmer tegels of wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@keramische-buitentegels.nl, telefonisch via 0547 38 59 16 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. 
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Onze locatie

Contact met Regge Tegels & Vloeren


Referenties

 • Keramische buitentegels

  Wauw, wat een prachtige locatie! Deze 75×... Meer

 • Beton look keramische buitentegels

  Dat de keuze voor betonlook keramische b... Meer

 • Keramische buitentegels op dakterras

  Keramische buitentegels geleverd voor een dakt... Meer


Offerte aanvragen

Wij garanderen 100% de laagste prijs en de beste kwaliteit!

Nu offerte aanvragen


Laat je inspireren in onze showtuin!

De uitgebreide selectie A-kwaliteit keramische tegels, betontegels en keramisch hout voor outdoor toepassingen en andere vloer aanbiedingen uit ons ruime assortiment vindt u niet alleen hier maar natuurlijk ook in onze showtuin in Enter. 

Lees verder

Waarom kiezen voor keramische-buitentegels.nl?

 • Scherpe prijzenRechtstreekse inkoop bij fabrikant
 • Hoogste kwaliteitDiverse A-merken uit heel Europa
 • Snelle leveringGroot assortiment op voorraad
 • TotaalconceptZowel levering als plaatsingTegelmerken uitgelicht

Bekijk al onze tegelmerken